Известие

Collapse
No announcement yet.

Въздушни маркучи???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въздушни маркучи???

Колеги айде помогнете с наименованието на тва нещо дето е оградено с червено... за ново НЯМА.. от всички магазини дигнаха ръце... ако някой има такова резервно купувам го... колата ми седи разглобена заради него...

П.П. това се намира при турбината... тоест това се хваща на турбото и турбината дърпа въздух от там
    Attached Files
    Last edited by p3shku; d.m.y г., 23:01.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
    Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Сложи си някакъв хубав силиконов маркуч вместо оригиналния.
    166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
      Сложи си някакъв хубав силиконов маркуч вместо оригиналния.
      ...да беше толкова лесно нямаше да пиша тука .... маркуча има две допълнителни дупки от долната страна където влиза едно такова като резонаторна кутия където май се насъбира доста масълце...

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
        Колеги айде помогнете с наименованието на тва нещо дето е оградено с червено... за ново НЯМА.. от всички магазини дигнаха ръце... ако някой има такова резервно купувам го... колата ми седи разглобена заради него...

П.П. това се намира при турбината... тоест това се хваща на турбото и турбината дърпа въздух от там
        Колега реши ли проблема?Ако не си аз знам как се лепи сполучливо само покажи къде е скъсан.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
          Колега реши ли проблема?Ако не си аз знам как се лепи сполучливо само покажи къде е скъсан.
          Ами ако знаеш ще се възползвам от акъла ти... скъсан е между ребрата ... последното...

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
            Ами ако знаеш ще се възползвам от акъла ти... скъсан е между ребрата ... последното...
            Точно на реброто беше скъсан тое дето правих.Та как съм го направил.Вземах канап който го използват обувните фирми(със восък по него е)и шило такова специално за обувки.Вкарвам от едната страна конше изкарвам от другата.После около 1.5см на ляво или дясно и пак го прекарвам да се върни края при другия.И така със 7-8 кончета по 20см дълги го ибиколих целия маркуч.Оставих разтояние между двете части и напълних със силикон някакъв от 13 лева тубата за лепене на пластмаса и гума.След това стърчащите кончета ги стегнах не много за да не прережат гумата изплю не нужния силикон и готово.Стана по яко от ново.Даже колата на която правих е в София.Сега да има един да направи и моята.
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Колега пробвай в тая тема, http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36194 незнам дали са еднакви маркучите, някой разбиращ да каже, освен това има няколко морги в обявите на форума прочети и там. Айде успех!!!
              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Working...
              X